KEDVES LÁTOGATÓ!

Gyergyai Krisztina vagyok, közgazdász. 24 éve foglalkozom szín-és stílustanácsadással, 10 éve pedig önismereti és csapatépítő tréningeket is tartok. Jelenleg Európai Uniós forrásból valósítok meg önmenedzsment, prezentáció, női és vállalkozási ismeretek tanfolyamokat, képzéseket. Emelett folyamatosan indítok stílustanácsadás kurzusokat és csapatépítő tréningeket is. Személyesen, vagy ONLINE oktatás területén is otthonosan mozgok az emberek között.

Ha lejjebb görgetsz, találsz referenciáikat és rengeteg hangulatfotót tanfolyamaimról...

Személyiségtípusom: ENFJ

ENFJ : "Főszereplő" személyiségtípus: Az emberekre összpontosít, az emberekről szóló lehetőségek világában él. Különleges tehetsége van mások megértéséhez, elfogadásához, az empátiához, de leginkább ahhoz, hogy másokból a legtöbbet hozza ki. Ismeri mások motivációit, más tetteinek indítékait - ebből kifolyólag pedig könnyen el tudja intézni, hogy mások neki kedvezően cselekedjenek (innen a Főszereplő név). Néha egyedüllétre is szüksége van, hiszen társaságban nem igazán tud magával foglalkozni. Meghatározó számára, hogy mások mit gondolnak róla, és hogy milyen a másokban kialakított képe. Sajnos ennek köszönhetően kritikus tud lenni önmagával szemben.

DISC személyiségtípusom: SÁRGA-PIROS

Sárga-piros: Befolyásoló-domináns. Vidám, társaságkedvelő ember, aki szeret beszélni. Optimista, kreatív, szétszórt, nyitott személyiség. Szüksége van arra, hogy delegálhasson, szüksége van olyan emberekre, akik elvégzik a kiadott sablonfeladatokat. Emellett eredményorientált, kockázatvállaló, indulatos, versengő, határozott, magabiztos.

Szerepeim: 

NŐ, anya, társ, kreatív, stílustanácsadó, oktató, tanulási tanácsadó, mindentmegszervező, mindentkitaláló, előadó...

Ti mondtátok, írtátok nekem :)

Rengeteg pozitív visszajelzést kapok Tőletek nap, mint nap, ami megerősít, és előre visz. Inspirál arra, hogy folyamatosan megújuljak, és tanuljak, fejlődjek.


Sághy Zsuzsanna

Játék szívvel lélekkel / Játékkészítő

Nevem Hegedűsné Sághy Zsuzsanna. Egyéni vállalkozó vagyok, bár most épp a vírushelyzet miatt szüneteltetni vagyok kénytelen, de a Nyitok program "Online Vállalkozó Leszek 2020.04.01-09" előadássorozata új lendületet adott a terveimnek. Köszönöm az egységesítés gondolatát, az ehhez kellő eszközöket és a folyamatos odafigyelést.Az online lehetőség, bár a helyzet hívta életre, mégis úgy érzem így volt tökéletes. Párhuzamosan, gyorsan, a gyakorlatban tudtam követni a neten elvégzendő feladatokat s azonnali sikerélményt nyújtott a tökéletes, jól érthető bemutatásuk. Külön köszönet Gyergyai Krisztina oktatónak! Erőn felüli energiabefektetésének, széleskörű ismereteinek s a természetesen kedves, valódi mosolygós türelmének. Köszönöm Neki, hogy nem csak a tanórákra megszabott 5x4 órában állt rendelkezésünkre. Ez alatt a több mint egy hét alatt, folyamatosan online kapcsolatban voltunk s a kérdésekre azonnal érkezett a reakció, a segítség.Bár a helyzet most nehéz s a gazdaság leállni látszik, mégis bizakodással tölt el, hogyha újra indul az élet, már nemcsak a belső késztetésem és tudásom, de a külső bemutatkozásom is profi színvonalú lehet.
Köszönöm, hogy részt vehettem a tanfolyamon.

Tisztelettel, Hegedűsné Sághy Zsuzsanna


Gonda Krisztina  

Krisztatúra/ Túraszervező

Kedves Krisztina! Nagyon sok ismerettel bővült számítástechnikai tudásom a tanfolyam alatt, amely - reményeim szerint - az ősszel induló túrákon résztvevők számát előnyösen fogja befolyásolni. Megtanítottad, hogy a mai informatikai világban, hogy tudok kis anyagi befektetéssel nagy ismeretségre szert tenni, eljuttatni másokhoz a fontos információkat.

Köszönöm, hogy ilyen profin megszervezted nekünk ezt az online tanfolyamot és minden csoporttársamra külön-külön is és rám is nagyon oda figyeltél végig, valamint a tanfolyamon kívüli időben is számíthattunk támogatásodra. Szívesen vennék részt még más általad szervezett tanfolyamon is, ha lesz rá lehetőség.

Köszönettel: Gonda Kriszta


Oravecz Szilvia

Árspecialitsa / Hotelpricing channelmanager

"Krisztina által tartott prezentáció készítő tanfolyamon tanultam meg, hogyan készítek prezentációt, ezzel régi álmom vált valóra, azóta már többször sikeresen tudtam prezentálni. Krisztina rendkívül segítőkész és barátságos egyéniség, ebből kifolyólag már több általa tartott tanfolyamon is részt vettem, amelyek tovább segítettek a szakmai pályámon. Szeretettel ajánlom őt mindenkinek! Oravecz Szilvia."

Preininger Tamás

Prémiumárnyékolók / Ügyvezető

Köszönöm, hogy találkoztunk, még ha főként online... és nagyon hálás vagyok!

Gyergyai Krisztina véleményem szerint egy nagyon jó oktató és tanító ezt azért gondolom így, mert a képzés nem csak száraz tananyag hanem kreatív sokoldalú és érdekes pont olyan mint Ő maga. A felnőttképzésnél véleményem szerint ez nagyon fontos, hogy a kevés figyelem ami marad a munka és család után azt hogyan tudja valaki bevonzani, és a hab a tortán nálam, hogy ezt jó humorral csinálja. Ebből látszik, hogy tényleg olyat csinál amit szeret.
Örülök, hogy részese lehettem a képzésnek a csoda csapatnak :) " Preininger Tamás

Baliné Bucskó Beáta

Vállalkozó / Építőipar

"Nagyon örülök, hogy megismerhettem Krisztit. Nagyon pozitív személyiség, kreatív, naprakész és sok mindent tanultam és remélem még tanulhatok tőle."  Baliné Bucskó Bea

Huszár Hajnalka

TalpreflexológusVállalkozó

"Kriszti nagyon kreatívan tud alkalmazkodni a jelenlegi helyzethez (koronavírus), tetszik a hozzáállása, gondolkodása, nagyon imspiráló és támogató. Remek a network érzéke, embereket és helyzeteket nagyon jól tud összehozni."

Huszár Hajnalka

Fehér Tünde

StílustanácsadóVállalkozó

"Tetszettek a témák és a felkészült tréner, kiváló előadásmóddal. A résztvevők kedvesek, inspirálóak voltak." 

Fehér Tünde

György Izabella

Adminisztrátor / Bíróság

"Pozitívumok: Sokrétű tanfolyam, remekül szerkesztett előadásokkal, maximálisan hozzáértő előadóval. Szeretünk Kriszta ❤️Negatívum: nagyon rövid volt a 20 óra"

György Izabella

Csalló Tünde

Szépségápolás / Vállalkozó

"Az összes kérdésre 10-est szeretnék adni, nagyon tetszett, teljesen meg vagyok elégedve a tanfolyammal! :) Még szívesen folytatnám!."

Tóth-Horváth Erika

Fotós Vállalkozó

"Természetesen mindenre csillagos 10-est adok! Ez nem is kérdés!! Nagyon elégedett voltam mindennel. Igazán kedves, segítőkész, hiteles és korrekt Ember, illetve Nő vagy! Használható tudást kaptunk, hasznos információkat szereztünk! Hálás köszönet, jó, hogy vagy!"

Szeretnél kapcsolatba lépni velem?

FOTÓK RÓLAM/RÓLUNK

hangulatfotók kurzusokról, tanfolyamokról, csapatépítőkről, stílustanácsadásokról.

Szeretnél kapcsolatba lépni velem?

ANYABANYA.HU 2020
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el